fbpx

Hoe leuk is het als je elke dag weer de mooiste herinneringen ziet? Je kan natuurlijk op veel verschillende manieren je mooiste Timelapp foto’s een plekje in huis geven. Een leuke tip van mede Timelapp-ers die we geregeld voorbij zien komen in onze mail en op Instagram, is de gaaswand. Met dit stappenplan creëer je daarom een eigen gaaswand!

Aan de slag!

Met een gaaswand kan je eenvoudig en op een super simpele manier je foto’s op hangen met behulp van een knijpertje. In elke bouwmarkt kun je wel (beton)gaas vinden en op maat laten maken. Denk na of je een variant met grote ruitjes (10cm) wil of juist een wat fijnere ruit (5cm).

Afhankelijk van het type wand dat je hebt kies je een bevestigingsmethode. In het geval van steen/beton zijn er genoeg producten te vinden voor muurbevestiging.

Stap 1: Meet uit waar je gaaspaneel moet komen te hangen en teken de bevestigingspunten af. Vergeet niet de waterpas bij de hand te houden 🙂

Stap 2: Boor de gaten voor je bevestigingsmateriaal en (indien gewenst) plaats de plug in de muur.

Stap 3: Bevestig het gaaspaneel aan de wand. Je kunt vaak nog wat schuiven met de positie van het paneel, mocht je hem toch hoger of lager willen hebben.

Stap 4: Verzamel je mooiste/gekste/meest bijzondere foto’s en hang ze op aan je gaaswand. Bonustip: versier ondertussen je knijpertjes in gekke kleuren en patronen met verf of washi tape voor een speels effect.

Stap 5: Vergeet niet nadat je dit hebt gedaan om elke dag even langs te lopen en te genieten van je mooie herinneringen.

Met een gaaswand creëer je eenvoudig een unieke en persoonlijke fotowand vol herinneringen. Deel vooral je resultaten met ons via Instagram! Veel klusplezier 🙂

Timelapp cadeau doen aan vrienden of familie? Klik dan hier!

p.s. Zo’n gaaswand is ook heel handig voor boodschappenlijstjes en mooie verjaardagskaarten!