fbpx

TIMELAPP voor zakelijk gebruik

Monthly photo prints, lifetime memories

Op zoek naar een nieuwe en originele manier om klanten,
bezoekers of zakelijke relaties te verrassen? Geef een Timelapp giftcard cadeau!

Een blijvende herinnering in relatie tot jouw organisatie of merk.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Deze bedrijven gingen je al voor:

Blijf jij goed in beeld?

Als bedrijf wil je graag dat je klanten en medewerkers een positieve herinnering overhouden aan het contact met jou, je team en je dienstverlening of producten.

Met Timelapp maak je deze herinnering tastbaar. Door een giftcard van een Timelapp abonnement weg te geven, komt er elke maand een positieve herinnering op de deurmat vallen. Een herinnering die de klant of medewerker weer koppelt aan jouw organisatie.

Een klein gebaar met positieve gevolgen!

Reviews

De app is makkelijk te gebruiken en je krijgt super mooie foto’s binnen! gebruim het al 4/5 maanden en ben er super blij mee 🤩 alle herinneringen uit je telefoon op leuke kaartjes l.. Top!

fleurannemijn

Leuke app. Eerste foto's binnen. Erg blij me. Als je een maand geen foto' s wilt ontvangen, kun je met 1 handeling even een pauze inlassen. ik heb wat oude foto opgezocht, bewerkt en laten afdrukken. Leuk!!

B bakker

Lekker simpel in gebruik, geen overbodige poespas maar wel super leuke 'polaroid' foto's elke maand. Hoeft geen lijstje om!

Een Google-gebruiker

Vraag en antwoord

Hoe werkt de Timelapp giftcard voor mijn klant?

Zodra een klant van jou een giftcard heeft ontvangen kan hij/zij de app downloaden en account aanmaken. Bij de registratie voeren ze de unieke code in (gemaakt voor jouw organisatie), waarmee ze x maanden Timelapp cadeau krijgen. Zodra de klant zijn NAW gegevens heeft ingevuld voor de bezorgen van foto’s, kan hij/zij aan de slag met foto’s toevoegen.

Zit mijn klant na afloop aan een abonnement vast?

Nee, zo werkt het uiteraard niet. Zodra de periode van jouw giftcard afloopt gaat de klant automatisch over naar een gratis account, waarin hij/zij nog wel zijn historie kan terugvinden. Wil de klant vervolgens zelf verder met Timelapp, dan volgt een korte registratie waarin ze op eigen initiatief een abonnement af kunnen sluiten.

Kunnen jullie ook een fysieke giftcard maken?

Ja dat kan! We hebben de mogelijkheid om zowel een pdf als een fysieke giftcard met unieke codereeks te produceren. In overleg bepalen we de stijl en verpakking, zodat deze past bij jouw organisatie.

Hoe snel kunnen jullie nieuwe giftcards leveren?

Een digitale giftcard is binnen 1 werkweek geregeld, indien het design onaangepast blijft. Een fysiek giftcard kan binnen 2 weken geleverd worden, indien het design onaangepast blijft.