fbpx

Timelapp cadeau geven?

Elke maand blij met mooie herinneringen!

Het origineelste cadeau voor iedereen met een smartphone. Wat is er nou mooier dan iemand een tijdloos cadeau geven; herinneringen! Met de Timelapp giftcards kun je vrienden, familie, collega’s verrassen met 3, 6 of 12 maanden vol tastbare herinneringen.

Elke maand valt er weer een cadeautje op de deurmat met 10 foto’s in een bewaarenvelop!

We kunnen weer op vakantie, lekker uit eten, weekendjes weg met vrienden, maar ook thuis lekker genieten van elkaar. Genoeg redenen om mooie foto’s te maken en te delen!

 

Selecteer hier je cadeau!

timelapp-3-maanden

Drie maand 10 foto’s thuis ontvangen voor,  inclusief verzendkosten. Begin met Timelapp voor slechts:

€20,85 €18,95

timelapp-3-maanden

Start met zes maanden Timelapp en ontvang maandelijks je mooiste momenten, inclusief verzendkosten, voor maar:

€41,70 €36,95

timelapp-3-maanden

Een jaar vol herinneringen vastleggen met Timelapp? 12x elke maand je mooiste momenten, inclusief verzendkosten, voor maar:

€83,40 €71,95

Hoe werkt?

1. Je koopt de giftcard en ontvangt een orderbevesting

2. Binnen 24u krijg je een giftcard met unieke code per mail toegestuurd

3. Het leukste deel: Je geeft de giftcard aan de gelukkige ontvangen

4. De ontvanger download de app en activeert het abonnement met de code

5. Geen zorgen, na afloop van de giftcard periode stopt het abonnement automatisch!

 

Wil je zelf starten met Timelapp?

Ben je zo enthousiast dat je zelf ook een Timelapp abonnement wilt afsluiten? Dat kan heel simpel; ga naar de Appstore of Playstore en download de Timelapp app!

Registreer je account, geef aan waar we de foto’s mogen bezorgen en start je abonnement. Het abonnement werkt via automatische incasso en is per dag opzegbaar!

Reviews

De app is makkelijk te gebruiken en je krijgt super mooie foto’s binnen! gebruim het al 4/5 maanden en ben er super blij mee 🤩 alle herinneringen uit je telefoon op leuke kaartjes l.. Top!

fleurannemijn

Leuke app. Eerste foto's binnen. Erg blij me. Als je een maand geen foto' s wilt ontvangen, kun je met 1 handeling even een pauze inlassen. ik heb wat oude foto opgezocht, bewerkt en laten afdrukken. Leuk!!

B bakker

Lekker simpel in gebruik, geen overbodige poespas maar wel super leuke 'polaroid' foto's elke maand. Hoeft geen lijstje om!

Een Google-gebruiker

Vraag en antwoord

Hoe werkt de Timelapp giftcard voor de ontvanger?

Zodra jij de giftcard cadeau hebt gegeven, kan de ontvanger de app downloaden en account aanmaken. Bij de registratie voeren ze de unieke code in, waarmee ze x maanden Timelapp cadeau krijgen. Zodra de ontvanger zijn NAW gegevens heeft ingevuld voor de bezorgen van foto’s, kan hij/zij aan de slag met foto’s toevoegen.

Zit de ontvanger na afloop aan een abonnement vast?

Nee, zo werkt het uiteraard niet. Zodra de periode van jouw giftcard afloopt gaat de klant automatisch over naar een gratis account, waarin hij/zij nog wel zijn historie kan terugvinden. Wil de klant vervolgens zelf verder met Timelapp, dan volgt een korte registratie waarin ze op eigen initiatief een abonnement af kunnen sluiten.

Kunnen jullie ook een fysieke giftcard maken?

Ja dat kan, maar we doen dit alleen voor grote bestellingen (>50 stuks). We hebben de mogelijkheid om zowel een pdf als een fysieke giftcard met unieke codereeks te produceren. In overleg bepalen we de stijl en verpakking, zodat deze past bij jouw wensen.

Hoe snel kunnen jullie nieuwe giftcards leveren?

Een digitale giftcard is binnen 1 werkdag geregeld, indien het design onaangepast blijft. Een fysiek giftcard kan binnen 2 weken geleverd worden, indien het design onaangepast blijft.