fbpx

Timelapp cadeau geven?
Elke maand blij met mooie herinneringen!

Het origineelste cadeau voor iedereen met een smartphone. Wat is er nou mooier dan iemand een tijdloos cadeau geven; herinneringen! Met de Timelapp giftcards kun je vrienden, familie, collega’s verrassen met 3, 6 of 12 maanden vol tastbare herinneringen.

Elke maand valt er weer een cadeautje op de deurmat met 10 foto’s in een bewaarenvelop!

We kunnen weer op vakantie, lekker uit eten, weekendjes weg met vrienden, maar ook thuis lekker genieten van elkaar. Genoeg redenen om mooie foto’s te maken en te delen!

Selecteer hier je cadeau!

Drie maand 10 foto’s thuis ontvangen voor,  inclusief verzendkosten. Begin met Timelapp voor slechts:

€20,85

18,95

Start met zes maanden Timelapp en ontvang maandelijks je mooiste momenten, inclusief verzendkosten, voor maar:

€41,70

€36,95

Een jaar vol herinneringen vastleggen met Timelapp? 12x elke maand je mooiste momenten, inclusief verzendkosten, voor maar:

€83,40

€71,95

Wil je zelf starten met Timelapp?

Ben je zo enthousiast dat je zelf ook een Timelapp abonnement wilt afsluiten? Dat kan heel simpel; ga naar de Appstore of Playstore en download de Timelapp app!

Registreer je account, geef aan waar we de foto’s mogen bezorgen en start je abonnement. Het abonnement werkt via automatische incasso en is per dag opzegbaar!

Reviews

fleurannemijn

De app is makkelijk te gebruiken en je krijgt super mooie foto’s binnen! gebruim het al 4/5 maanden en ben er super blij mee 🤩 alle herinneringen uit je telefoon op leuke kaartjes l.. Top!

B bakker

Leuke app. Eerste foto's binnen. Erg blij me. Als je een maand geen foto' s wilt ontvangen, kun je met 1 handeling even een pauze inlassen. ik heb wat oude foto opgezocht, bewerkt en laten afdrukken. Leuk!!

Een Google-gebruiker

Lekker simpel in gebruik, geen overbodige poespas maar wel super leuke 'polaroid' foto's elke maand. Hoeft geen lijstje om!

Vraag en antwoord

Bij het aanmaken van een Timelapp account vul je naast je persoonlijke gegevens ook je IBAN-nummer in en geef je toestemming voor de maandelijkse afschrijving van €6,95 (inclusief BTW en verzendkosten). Voor dit bedrag kan je iedere maand 10 foto’s bestellen vanuit de Timelapp app. Zorg dat je iedere maand foto’s verstuurt, want je kan je ongebruikt tegoed niet meenemen. Daarnaast wil je natuurlijk geen gat in je Timelapp collectie!

Met het Timelapp abonnement kan je voor een maandelijks bedrag van €6,95 iedere maand maximaal 10 foto’s bestellen. Heb je aan 10 foto’s niet genoeg? Je kunt extra foto’s bijbestellen. Per 10 stuks tot een maximum van 40 foto’s.

Voor iedere Timelapp heb je vanaf het begin tot en met de laatste dag van de maand de tijd om je foto’s te selecteren en te uploaden. De Timelapp van juni kan je dus t/m 30 juni uploaden. Als je bij Instellingen de herinneringen aanzet krijg je een melding, indien je je foto’s nog niet geupload hebt. We sturen richting het einde van de maand ook altijd een e-mail!

Direct na de Timelapp maand gaan alle bestellingen in productie, waarna ze in één keer naar alle gebruikers verstuurd worden. In de meeste gevallen ontvang je de foto’s rond de 10 e dag van de maand. De foto’s van juni ontvang je dus rond 10 juli. De foto’s worden met PostNL briefpost verstuurd en vind je, samen met een mooie bewaarenveloppe, op je deurmat!

TIMELAPP

Monthly photo prints, lifetime memories

Download de Timelapp app eenvoudig via onderstaande knoppen :

Contact met ons? Mail naar hallo@timelapp.nl