fbpx

Het is december, we zitten middenin de feestdagen. Ondanks de gekke tijden die we meemaken vanwege het Covid-19 virus, willen we graag geliefden, familie en vrienden verrassen met mooie cadeaus. Hoe mooi is het dan als je in deze bijzondere tijd je cadeau extra persoonlijk maakt door middel van een foto?

Personaliseren van je cadeau!

Het is helemaal niet moeilijk, maar soms heb je gewoon even wat inspiratie nodig of een herinnering dat het net even wat anders kan.

  1. De foto’s als cadeau

Dit is de makkelijkste manier, maar daarom is ie niet minder leuk. Geef gewoon eens een setje foto’s weg of stuur ze door per post. Je hebt immers een mooie Japanse cadeau envelop, die kun je zo weer gebruiken. Het blijft een speciaal moment om dat pakje uit te pakken!

2. Een foto als kaartje

Heb je een mooi cadeau gekocht, dan is er altijd ruimte om een fotootje toe te voegen! Schrijf je persoonlijke boodschap op de achterkant en stop het fotootje bij de cadeauverpakking in. Hoe snel kun je iemand blij maken?

3. De foto’s als verpakking

Ben je in een creatieve bui, dan kun je het cadeau ook persoonlijk maken door een foto te gebruiken als onderdeel van de verpakking. Bekijk de header foto of de foto hieronder voor inspiratie. Hoe leuk is het als je zo een pakketje krijgt thuisgestuurd of overhandigd bij een feestje! Hiernaast is dit ook nog eens super origineel!

Hoe gebruik jij je foto’s bij een cadeau?

Je ziet, met een paar slimme acties maak je elke keer weer een cadeau persoonlijk. De ontvanger waardeert dit enorm weten wij uit ervaring, een onbetaalbare herinnering! Hoe pak jij dit aan/in? Laat ons je tips & tricks weten via mail, reactie op deze blog of via Instagram!

Timelapp cadeau geven? Klik dan hier!