fbpx

TIMELAPP2.0

In 2020-2021 heeft Timelapp een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is er hard gewerkt aan een aantal nieuwe functionaliteiten. Dit is mede mogelijk gemaakt door een verkregen subsidie van SNN.

 

Projectomschrijving

Het ontwerpen en bouwen van nieuwe technische componenten voor de apps (iOS en Android),

waarmee het mogelijk wordt op grote schaal giftcards aan te maken en te verkopen, alsmede het

aanbieden van 6 of 12 maand abonnementen op onze fotoservice.

Vraag en antwoord

Hoe werkt de Timelapp giftcard voor mijn klant

Zodra een klant van jou een giftcard heeft ontvangen kan hij/zij de app downloaden en account aanmaken. Bij de registratie voeren ze de unieke code in (gemaakt voor jouw organisatie), waarmee ze x maanden Timelapp cadeau krijgen. Zodra de klant zijn NAW gegevens heeft ingevuld voor de bezorgen van foto’s, kan hij/zij aan de slag met foto’s toevoegen.

Zit mijn klant na afloop aan een abonnement vast?

Nee, zo werkt het uiteraard niet. Zodra de periode van jouw giftcard afloopt gaat de klant automatisch over naar een gratis account, waarin hij/zij nog wel zijn historie kan terugvinden. Wil de klant vervolgens zelf verder met Timelapp, dan volgt een korte registratie waarin ze op eigen initiatief een abonnement af kunnen sluiten.

Kunnen jullie ook een fysieke giftcard maken?

Ja dat kan! We hebben de mogelijkheid om zowel een pdf als een fysieke giftcard met unieke codereeks te produceren. In overleg bepalen we de stijl en verpakking, zodat deze past bij jouw organisatie.

Hoe snel kunnen jullie nieuwe giftcards leveren?

Een digitale giftcard is binnen 1 werkweek geregeld, indien het design onaangepast blijft. Een fysiek giftcard kan binnen 2 weken geleverd worden, indien het design onaangepast blijft.